Website van Ed Vos

www.edvos.nl

 

 

Printbare symboolkaartjes

 

Vele steentjes vonden hun weg over de hele wereld, verzonden per reguliere post. Vele foto's werden op verzoek, per e-mail, naar vele mensen toegezonden, en bleek de energie in de foto, zoals bij het artikel geplaatst, dezelfde te zijn, en dezelfde uitwerking te hebben als de, door Lennie met de hand geschilderde, steentjes. 

De energie blijft ook behouden wanneer de foto per computer verstuurd wordt, en tevens wanneer deze, van deze website gedownload wordt. Het blijk dat de werking er niet onder lijdt.

In het najaar van 2001, "kwam het bericht door" dat de symbolen, zoals eerder op de steentjes geschilderd werden door Lennie, ook op kaartjes verspreid konden worden, en dat het internet daar een goede mogelijkheid toe was. 

Deze kaartjes zijn nu in diverse variaties te downloaden: Een enkele, wat grotere kaart met één afbeelding, en een 8 tal kaartjes passend op één vel A4. Dit zowel in kleur als zwart wit. Voorkeur verdient het de kleurenkaart(jes) af te drukken, maar zijn er ook zwart/wit versies die zelf ingekleurd kunnen worden met de kleur rood voor diegenen die slechts in zwart wit kunnen printen. 

De kleur rood is belangrijk in deze kaartjes.

Knip de kaartjes uit, en vouw ze, zodat de rechter helft, met de 5 stippen, de achterkant van het kaartje wordt.

De kaartjes kunnen net als de steentjes in liefde doorgegeven worden. Er mag echter geen geld, of andere tegenprestatie voor gevraagd worden. 

Hoewel plastic veel esoterische energien tegenhoudt, doet het dit niet met deze kaartjes, zodat u ze kunt laten sealen, waardoor de levensduur aanmerkelijk verlengd wordt.

Klik op één van  onderstaande afbeeldingen om een symboolkaart af te drukken.
Klik, indien gewenst, na het printen, op "vorige" in uw browser, om terug te keren naar deze pagina.

                                                        Kleur             Zwart/Wit                            

                                                   symkleur.jpg (49325 bytes)        symzwart.jpg (45956 bytes)

 

                                                                                                symklkleur.jpg (132768 bytes)             symklzwart.jpg (132327 bytes)
                                                                        


 


Home

 

© Ed Vos