www.edvos.nl

 

Robbert van den Broeke

 

 

 

Robbert van de Broeke is een bekend medium uit Brabant. Hij is onder andere de ontdekker van vele graancirkels in zijn woonomgeving.
Robbert voorvoelt het ontstaan van graancirkels, en krijgt ook beelden door van de locatie waar ze ontstaan of ontstaan zijn. In enkele gevallen ook zelfs straatnamen. Er zijn inmiddels de nodige getuigen, waaronder wetenschappers, die samen met Robbert graancirkels hebben zien ontstaan.
Naast graancirkels ontdekken, fotografeert Robbert ook Orbs (lichtbollen), en andere lichtverschijnselen. Zelfs UFO's en buitenaardsen.
Robbert geeft ook readings aan mensen, waarbij hij heel treffende dingen kan vertellen die hij niet kon weten, en fotografeert ook overleden personen tijdens readings.

Het is natuurlijk ongelovelijk wat Robbert allemaal kan.
Het levert dan ook voor een handjevol notoire sceptici het nodige ongeloof op, die dat dan zo nodig wereldkundig menen te moeten maken.
Er is echter een héél groot aantal mensen die de authenticiteit van Robbert hoog inschatten.

Ik, Ed Vos, ben er één van. Vele bewijzen zijn me ten deel gevallen. Ik ken Robbert sinds 1996 en weet zeker dat wat Robbert doorkrijgt zuiver en puur is, Robbert slechts handelt vanuit liefde en oprechtheid.

In januari had ik een interview met Robbert, dat uitgezonden is geworden op "Transparant Vlaams Nederlands Radio" of ook: "Trefpunt Voor Nieuwe Richtingen"

 


www.tvnr.nl

 

Op verzoek van TVNR is Robbert daarna programmamaker geworden bij TVNR, en verzorgt hij elke laatste vrijdag van de maand om 20.30 uur een uitzending van een uur.
Gekozen is geworden voor de vorm van het interview, waarbij ik Robbert dan vragen stel.

De uitzendingen zijn behalve live te beluisteren en op dat moment deel te nemen aan de chat, ook na te beluisteren via het archief van TVNR, op Robberts website www.robbertvandenbroeke.nl  en natuurlijk op deze webpage door naar onderen te scrollen.

Bekijk vooral ook Robberts website, omdat er in de uitzendingen met regelmaat naar foto's verwezen wordt die op Robbert's site staan.


 

Interview met Robbert van den Broeke 06 (26-10-2012)

Graancirkelformaties in Nederland 2012 - deel 2

English Language

 

 

Interview met Robbert van den Broeke 05 (28-09-2012)

Graancirkelformaties in Nederland 2012 - deel 1

English Language

 

 

 

Interview met Robbert van den Broeke 04 (31-08-2012)

Zijn paranormale gaven een zegen, of juist niet?

Dutch language
 

 

 

 

 

Interview met Robbert van den Broeke 03 (29-06-2012)

De Ziel is op reis...

Dutch language

 

 

 

 

Interview met Robbert van den Broeke 02

Dutch Language

 

 

 

 

Interview met Robbert van den Broeke 01

Dutch language

 

 

 


Home

© Ed Vos