www.edvos.nl

 

Boek
"Orbs en andere lichfenomenen"
Ed Vos

 

 

 

 

Ed Vos
ORBS EN ANDERE LICHTFENOMENEN
Multidimensionale bewustzijnsvormen

Lichtbollen ofwel orbs zijn een relatief onbekend verschijnsel. Ed Vos probeerde de verschijnselen te verklaren vanuit zijn vakkennis als fotograaf, maar kon uiteindelijk niet anders concluderen dan dat er hier iets bijzonders aan de hand was. De lichtfenomenen laten zich niet alleen op foto’s zien maar zijn ook met het blote oog waarneembaar. De lichtverschijnselen breiden zich steeds meer uit, niet alleen in vorm, maar ook in aantal. Wereldwijd leggen steeds meer mensen de lichtbollen vast op hun foto’s. Deze multidimensionale bewustzijnsvormen, die zich met name op krachtplaatsen goed laten fotograferen, vormen een zeer bijzonder verschijnsel, dat vele hoogst interessante facetten kent. In dit boek vertelt de auteur over zijn ervaringen en neemt hij de lezer mee op ontdekkingsreis langs de vele fascinerende lichtverschijnselen.

Orbs, een zich mondiaal steeds wijder verbreidend fenomeen
 


Ed Vos is zo’n 40 jaar als beroepsfotograaf werkzaam en probeert verschijnselen op foto’s vanuit zijn vakkennis op technische wijze te verklaren. Dit lukte altijd uitstekend tot hij met het fenomeen lichtbollen in aanraking kwam. Inmiddels geniet hij internationale bekendheid als lichtbollenfotograaf en geeft in  het binnen- en buitenland lezingen. Tevens is hij eigenaar van een internationale  informatie-uitwisselingsgroep.
www.edvos.nl, www.dutchlightorbs.nl

 

ISBN 978-90-202-0366-0

 

Uitgeverij Ankh-Hermes BV
Smyrnastraat 5
7413 BA Deventer
Postbus 125, 7400 AC Deventer
Tel.: 0570 678900
Fax: 0570 624632
Email: info@ankh-hermes.nl
Website:
www.ankh-hermes.nl

 

Boek gratis downloaden

 

Nog voordat het boek in Nederland verschenen was, is het door uitgeverij Ankh Hermes al aan een Duitse uitgever verkocht, en komt het medio maart 2010 ook in de Duitse taal uit.

 


Home

© Ed Vos