Website van Ed Vos

www.edvos.nl

 

Boek  de ongrijpbare Orb
Dr.Frank Stadermann

 

 

De ongrijpbare Orb

 

 

Beschrijving

 

Een uitvoerige beschrijving van het fenomeen ‘orb’. 

Orbs zijn lichtbollen die zich op de meest onverwachte momenten manifesteren op foto’s en video’s. De één zegt dat het stofdeeltjes zijn, de ander noemt het verschijningen uit een andere dimensie. Het is hoe dan ook een bijzonder fenomeen en dat terwijl de meeste mensen ze niet eens zullen opmerken. 

En dat is jammer, zegt Frank Stadermann, die met dit boek de lezer wil betrekken bij zijn eigen zoektocht. Niet alleen behandelt hij alles wat er al over ‘orbs’ bekend is, maar hij vult dat aan met zijn eigen ervaringen, experimenten en opvattingen. Ook bespreekt hij uitgebreid de ervaringen van andere auteurs. Voortdurend blijft hij kritische vragen stellen en verklaringen zoeken, daarbij de lezer de ruimte gevend om zijn eigen conclusies te trekken.

Dit boek gaat verder waar andere boeken over orbs ophouden. Stadermann opent nieuwe vergezichten en stelt vragen die door anderen nog niet zijn gesteld.  

Dit boek mag dan ook met recht het nieuwe standaardwerk op het gebied van orbs genoemd worden. Met een uitgebreid trefwoordenregister en de nodige verwijzingen, is het boek ook een fantastisch startpunt voor verder onderzoek. Tot slot geeft de auteur nog een aantal tips voor het zelf fotograferen van orbs. 

Frank Stadermann was advocaat en specialiseerde zich in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Ruim veertig jaar was hij ‘een keurige advocaat’ tot zijn vrouw hem meenam naar de graancirkels in Wiltshire. Met tegenzin en een flinke dosis scepsis ging hij op pad. Zijn wereldbeeld veranderde drastisch omdat hij dingen zag, zoals ‘orbs’, die hij voorheen voor ‘onmogelijk’ had gehouden.

Het liet hem niet los en terug in Nederland onderzocht hij jarenlang het fenomeen ‘orb’. Stadermann beschrijft zijn ontdekkingen met de sprankelende grondigheid die men van een originele advocaat mag verwachten: met bewijs dat stand houdt voor iedere ‘rechter’.

 

Titeldetails

Uitgever: Obelisk Boeken
Pagina’s: 272
Afbeeldingen: Ja
Formaat: 240 x 168 x 26 mm

ISBN: 9789493071469
Uitvoering: Paperback
Verschijningsdatum: 16 April 2020

Druk: 1
Verzendkosten: Gratis
Voorraad: Reserveren
Levertijd: Vanaf 16 April
2020

BEKIJK HET LEESFRAGMENT

BEKIJK HARDCOVER EDITIE

 


Home

Kontakt/Contact Ed Vos

© Ed Vos